diumenge, 29 de novembre del 2009

Presentació

Aquest bloc neix com a projecte conjunt del Taller Estable II de l'Escola de Lletres de Tarragona, que des de fa anys es reuneix regularment les tardes dels divendres. La seva intenció és oferir una mostra del treball desenvolupat pel taller, que es reflectirà en les diverses seccions que se n'aniran obrint, constituït per diversos materials de treball i de creació, així com de la creació individual dels seus integrants, en contínua investigació dels múltiples aspectes de la literatura i d'altres manifestacions de la cultura.
S'intuirà de seguida el caràcter plural d'aquest bloc. Així ha de ser. I el mateix esperem del seu públic.
Els autors us donen la benvinguda i us inviten a acompanyar-nos en aquest viatge que desitgem que sigui llarg i fructífer.

3 comentaris:

Domingo Monlleó Galcerà ha dit...

Desitjo de cor que aquest bloc sigui un eina de treball més del Taller Estable II de l'Escola de Lletras de Tarragona. Estic convençut que, si ho fem amb la dignitat que cal, s'hi afegirà altra gent que, pel que fa a la creació literària, té tantes o més coses a dir que nosaltres. I el resultat no pot ser sinó sorprenen. Jo, com el Ramon, també espero que aquest viatge sigui fructífer i perdurable.

Xavier Jové ha dit...

Abans es fundaven revistes literàries, i ara blogcs (sí, ja sé que està mal escrit). L'esperit és però el mateix, i els dos medis (o hauria de dir mitjans?) igualment proclius a la creativitat i a l'entusiasme per la paraula escrita. Desitjem a aquesta nova iniciativa que sigui fecunda i tan poc efímera com la passió per la literatura que senten els seus promotors.

TERE ha dit...

Estimats amics i companys.Una mica tard però per fi m'he afegit al bloc i m'estic entusiasmant per moments.Crec que serà un mitjà excel.lent per comunicar-nos i expressar el nostre afany literari.Espero que molta gent hi publiqui textos i altres elements per poder gaudir d'una estona tan agradable com les que he tingut fins ara.

Publica un comentari a l'entrada